Your return makes the greater good

Onze missie

Met elkaar werken we elke dag aan het behouden van de grondstoffen die er nog beschikbaar zijn. De visie van Fair Metals is het duurzaam en verantwoordelijk verwerken van ongebruikte materialen en deze weer bruikbaar maken. 
Door het recyclen van metalen verminderen we broeikasgassen die nodig zijn bij het delven en maken van nieuwe grondstoffen. 
Fair Metals streeft er samen met andere recycle bedrijven naar deze grondstoffen te behouden voor de volgende generaties. 

Transparant

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. We hebben ervaring in de branche, liefde voor het vak en zeggen geen nee tegen een uitdaging. 
Onze prijzen worden bepaald aan de hand van soort, kwaliteit en hoeveelheid metaal. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en ons werkproces uit te leggen. 

Neem contact op

Voor wie we werken 

Fair Metals heeft industriële klanten waarvoor ze de totale afhandeling regelen van metaalafval, hierbij zijn logistiek maatwerk, actuele marktprijzen en interne inzameling heel belangrijk. Verder ondersteunen we andere sloopbedrijven in verschillende fases. Ook zijn metaalhandelaren, smelters, verwerkers  en particulieren klanten van Fair Metals vanwege onze correcte afwikkeling en snelle betaling. 

Ons werkproces

Na de recycling

We kopen ijzer en metalen op van onder andere de metaalverwerking industrie en particulieren. 
Na de recycling gaan deze materialen naar metaalproducenten, smelterijen en verwerkers. Deze gebruiken de voorheen onbruikbare materialen als secundaire grondstoffen.